Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje "u Paliderki" - 600 metrów od Zakopanego.

Adres obiektu Kasprowicza 71A, 34-520 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 31 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 4.9
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Basia Ewa Romek Andrzej Wiesiek
Dodano: 2017-06-13
Pobyt od: 2017-06-03 do 2017-06-09 IP: xxx.150.36.2
 
 
    

Miejsce godne polecenia. Oferta w 100% zgodna i w dobrej cenie. Pokoje czyste i odpowiednio wyposażone. Łazienka super .Domowa atmosfera, mili gospodarze służący pomocą i ich cudowne dzieci / pozdrawiam Marysie /Ogród do dyspozycji gosci - robilismy grila .Niewielkim minusem jest bliskie sasiedztwo ruchliwej drogi .Dobra baza wypadowa w góry. Chętnie tam wrócimy.


 
 

Dawid
Dodano: 2017-01-12
Pobyt od: 2017-01-06 do 2017-01-08 IP: xxx.59.226.13
 
 
    

Dobre warunki w dobrej cenie. Mili, bezproblemowi i pomocni gospodarze. Bardzo dobra lokalizacja wszędzie blisko. Wszystko było w jak najlepszym porządku! Bardzo polecam!


 
 

Sylwia
Dodano: 2016-12-16
Pobyt od: 2016-12-08 do 2016-12-11 IP: xx.159.183.8
 
 
    

Bardzo dobre warunki,tanio ,czysto i ładnie urządzone pokoje z aneksami przemili gospodarze, uczynni, życzliwi, rodzinna atmosfera, bardzo czysto. Dobra baza wypadowa do Zakopanego, blisko przystanki autobusowe, sklep, karczmy, wyciągi. Szczerze polecam.


 
 

danuta
Dodano: 2016-07-15
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-15 IP: xxx.197.97.83
 
 
    

super miejsce,wszędzie blisko,w pobliżu karczma z wspaniałym jedzeniem,wcale niedrogo,pokoje czyste,mili gospodarze,polecam to miejsce ,ja na pewno wrócę za rok,dziękujemy pani Moniko:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-15 13:58:34
Dziękujemy za opinię,pozdrawiamy cieplutko i oczywiście zapraszamy :)

Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie