Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Pokoje "u Paliderki" - 600 metrów od Zakopanego wolne terminy na weekend majowy!

Adres obiektu Kasprowicza 71A, 34-520 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 27 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 4.9
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Ula
Dodano: 2017-01-28
Pobyt od: 2017-01-20 do 2017-01-22 IP: xx.11.194.11
 
 
    

Gorąco polecam pokoje u Paliderki!! :) Świetnie przygotowane pokoje :) Czyściutko, przyjemnie i cieplutko :) Spędziliśmy świetny pełen emocji weekend :D powrót każdego mroźnego wieczoru do ciepłego, ogrzanego pokoju u Paliderki - coś pięknego :) Pozdrawiamy gorąco sympatycznych gospodarzy! :) Ula i Krzysiu ;)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-01-30 09:59:06
Dziękujemy za miłe słowa i również dziękujemy i pozdrawiamy:):):)
 
 

Karolina
Dodano: 2017-01-14
Pobyt od: 2017-01-06 do 2017-01-08 IP: xxx.221.121.126
 
 
    

Polecam serdecznie tych właścicieli, mili, kontaktowi i pomocni. Pokoje zadbane, czyste, przestronne. Lokalizacja super - niedaleko przystanek autobusowy do Zakopanego i blisko wyciąg narciarski Harenda. :)


 
 

Dawid
Dodano: 2017-01-12
Pobyt od: 2017-01-06 do 2017-01-08 IP: xxx.59.226.13
 
 
    

Dobre warunki w dobrej cenie. Mili, bezproblemowi i pomocni gospodarze. Bardzo dobra lokalizacja wszędzie blisko. Wszystko było w jak najlepszym porządku! Bardzo polecam!


 
 

Michal
Dodano: 2017-01-09
Pobyt od: 2017-01-06 do 2017-01-08 IP: x.172.237.141
 
 
    

Miejsce godne polecenia. Bardzo pomocni i sympatyczni gospodarze. Pokoje czyste i zadbane. Dobra lokalizacja. Mysle ze jeszcze tam wrocimy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-01-09 13:32:44
Dziękujemy:) Pozdrawiamy i zapraszamy:)
 
 

Sylwia
Dodano: 2016-12-16
Pobyt od: 2016-12-08 do 2016-12-11 IP: xx.159.183.8
 
 
    

Bardzo dobre warunki,tanio ,czysto i ładnie urządzone pokoje z aneksami przemili gospodarze, uczynni, życzliwi, rodzinna atmosfera, bardzo czysto. Dobra baza wypadowa do Zakopanego, blisko przystanki autobusowe, sklep, karczmy, wyciągi. Szczerze polecam.


 
 

Marek
Dodano: 2016-10-23
Pobyt od: 2016-09-24 do 2016-10-02 IP: xx.47.9.23
 
 
 

Bardzo dobre miejsce na wypoczynek. Doskonała baza wypadowa do organizowania wycieczek krajoznawczych i wysokogórskich. Blisko dobrze zaopatrzony sklep oraz Karczma z dobrym menu. Pokoje bardzo przytulne i zadbane z pięknymi widokami na Tatry. Gospodarze życzliwi. Polecam pobyt w tym miejscu.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-10-24 11:33:41
Dziękujemy panie Marku za opinie. Oczywiście zapraszamy i pozdrawiamy :)
 
 

Gabriela
Dodano: 2016-08-12
Pobyt od: 2016-08-07 do 2016-08-10 IP: xx.128.8.130
 
 
    

Gorąco polecam. świetne warunki mieszkalne, piękna lokalizacja, bardzo mili gospodarze, wspaniała atmosfera, 100 % zgodności z ofertą


 
 

danuta
Dodano: 2016-07-15
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-14 IP: xxx.197.97.83
 
 
    

dobra baza wypadowa, wszędzie blisko ,pieszo można dojść do Zakopanego,Pokoje czyste,polecam


 
 

Ewelina z Rodziną ( Lublin)
Dodano: 2016-05-31
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xxx.221.122.0
 
 
   

Wszystko super, extra!!! Bardzo sympatyczni gospodarze, miła atmosfera, wszędzie blisko-i do sklepu, i do apteki, i do karczmy z dobrym i niedrogim jedzeniem. Kawałek korków na Zakopiance można objechać osiedlowym skrótem; -) wyposażenie w zupełności wystarczało:-) Dziękujemy za gościnę, szczerze polecamy obiekt, a my wybierając się na urlop w stronę Zakopanego na pewno zawitamy do Państwa jeszcze nie raz:-))))


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-06-01 10:08:07
Dziękujemy ślicznie i zapraszamy ponownie sympatycznych gości :)

Opinie 1-9 z 9

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie