Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje "u Paliderki" - 600 metrów od Zakopanego.

Adres obiektu Kasprowicza 71A, 34-520 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 31 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 4.9
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Grzegorz , Marta , Oliwia , Maciej
Dodano: 2017-09-03
Pobyt od: 2017-08-17 do 2017-08-23 IP: xx.0.125.138
 
 
 

Obiekt godny polecenia . Oferta w 100% zgodna z opisem . Spędziliśmy bardzo miło i sympatycznie urlop . Bardzo dobry i szybki dojazd do Zakopanego . Gospodarze bardzo mili i sympatyczni służący pomocą . Bardzo gorąco polecamy . Miejsce super na spędzenie wolnego czasu . Serdecznie pozdrawiamy gospodarzy i Marysię . Do zobaczenia za rok.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-09-19 12:01:27
Dziękujemy:) Do zobaczenia za rok ściskamy:):):)
 
 

Kasia i Sebastian
Dodano: 2016-08-25
Pobyt od: 2016-08-02 do 2016-08-07 IP: xx.135.162.103
 
 
    

Świetne miejsce i doskonałe położenie. W pobliżu karczma, sklep, przystanek autobusowy. Oferta zgodna w 100%. Idealne miejsce do wypoczynku. Miła atmosfera i urocza gospodyni. Polecamy wszystkim z całego serca! Do zobaczenia wkrótce!


Kasia i Sebastian - opinia o obiekcie Pokoje
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-25 12:21:22
Dziękujemy:)Do zobaczenia:):):)
 
 

Kasia i Sebastian
Dodano: 2016-08-17
Pobyt od: 2016-08-02 do 2016-08-07 IP: xx.135.162.103
 
 
    

Doskonałe miejsce, świetna atmosfera, prezentowana oferta zgodna w 100%, idealne położenie, przemiła właścicielka. Obiekt godny polecenia. Z pewnością zawitamy ponownie!


 
 

Gabriela
Dodano: 2016-08-12
Pobyt od: 2016-08-07 do 2016-08-10 IP: xx.128.8.130
 
 
    

Gorąco polecam. świetne warunki mieszkalne, piękna lokalizacja, bardzo mili gospodarze, wspaniała atmosfera, 100 % zgodności z ofertą


 
 

Andrzej i Michalina
Dodano: 2016-02-18
Pobyt od: 2016-02-12 do 2016-02-16 IP: xx.233.157.177
 
 
    

Bardzo miła atmosfera, gospodarze życzliwi i uprzejmi. Zgodność z opisem w 100% prawidłowa, po przeciwnej stronie ulicy Karczma Rąbanica w której można bardzo dobrze zjeść w rozsądnej cenie. Sklep spożywczy 2 min od miejsca zamieszkania, nieopodal znajduje sie znany stok narciarski Harenda. Blisko do centrum Zakopanego, możliwość dojazdu autobusem. Razem z moją dziewczyną jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i serdecznie polecamy każdemu! :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-02-19 12:19:36
Dziękujemy, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie:)

Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie