Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje "u Paliderki" - 600 metrów od Zakopanego.

Adres obiektu Kasprowicza 71A, 34-520 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 31 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 4.9
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 31

 
 

Grzegorz , Marta , Oliwia , Maciej
Dodano: 2017-09-03
Pobyt od: 2017-08-17 do 2017-08-23 IP: xx.0.125.138
 
 
 

Obiekt godny polecenia . Oferta w 100% zgodna z opisem . Spędziliśmy bardzo miło i sympatycznie urlop . Bardzo dobry i szybki dojazd do Zakopanego . Gospodarze bardzo mili i sympatyczni służący pomocą . Bardzo gorąco polecamy . Miejsce super na spędzenie wolnego czasu . Serdecznie pozdrawiamy gospodarzy i Marysię . Do zobaczenia za rok.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-09-19 12:01:27
Dziękujemy:) Do zobaczenia za rok ściskamy:):):)
 
 

Basia Ewa Romek Andrzej Wiesiek
Dodano: 2017-06-13
Pobyt od: 2017-06-03 do 2017-06-09 IP: xxx.150.36.2
 
 
    

Miejsce godne polecenia. Oferta w 100% zgodna i w dobrej cenie. Pokoje czyste i odpowiednio wyposażone. Łazienka super .Domowa atmosfera, mili gospodarze służący pomocą i ich cudowne dzieci / pozdrawiam Marysie /Ogród do dyspozycji gosci - robilismy grila .Niewielkim minusem jest bliskie sasiedztwo ruchliwej drogi .Dobra baza wypadowa w góry. Chętnie tam wrócimy.


 
 

Kinga
Dodano: 2017-05-05
Pobyt od: 2017-05-01 do 2017-05-03 IP: xxx.112.119.161
 
 
    

Dziękujemy za miło spędzony weekend. Oferta w pełni zgodna z tym co zastaliśmy. Właściciele bardzo pomocni i życzliwi. W okolicy znajduje się karczma z niedrogim jedzeniem. Tuż za rogiem jest sklep, czynny nawet w okresie świątecznym. Niedaleko znajduje się stacja narciarska Herenda. Okolica piękna. Obiekt godny polecenia.


 
 

Renata Piotr z dziećmi
Dodano: 2017-04-19
Pobyt od: 2017-04-15 do 2017-04-18 IP: xx.47.12.250
 

Święta Wielkanocne spędzone u państwa upłynęły rewelacyjnie . Czysto ,ciepło i przytulnie . Serdeczne pozdrowienia dla Marysieńki od Filipa. Gorąco polecamy bo na prawdę warto spędzić tam czas wolny. Pozdrawiamy


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-04-19 12:38:39
Dziękujemy za opinie i bardzo się cieszymy , że pobyt u nas był dla Państwa udany. Marysia dziękuje za pozdrowienia i również śle pozdrowienia dla Filipka. Dziękujemy i pozdrawiamy:):):)
 
 

Ula
Dodano: 2017-01-28
Pobyt od: 2017-01-20 do 2017-01-22 IP: xx.11.194.11
 
 
    

Gorąco polecam pokoje u Paliderki!! :) Świetnie przygotowane pokoje :) Czyściutko, przyjemnie i cieplutko :) Spędziliśmy świetny pełen emocji weekend :D powrót każdego mroźnego wieczoru do ciepłego, ogrzanego pokoju u Paliderki - coś pięknego :) Pozdrawiamy gorąco sympatycznych gospodarzy! :) Ula i Krzysiu ;)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-01-30 09:59:06
Dziękujemy za miłe słowa i również dziękujemy i pozdrawiamy:):):)
 
 

Karolina
Dodano: 2017-01-14
Pobyt od: 2017-01-06 do 2017-01-08 IP: xxx.221.121.126
 
 
    

Polecam serdecznie tych właścicieli, mili, kontaktowi i pomocni. Pokoje zadbane, czyste, przestronne. Lokalizacja super - niedaleko przystanek autobusowy do Zakopanego i blisko wyciąg narciarski Harenda. :)


 
 

Dawid
Dodano: 2017-01-12
Pobyt od: 2017-01-06 do 2017-01-08 IP: xxx.59.226.13
 
 
    

Dobre warunki w dobrej cenie. Mili, bezproblemowi i pomocni gospodarze. Bardzo dobra lokalizacja wszędzie blisko. Wszystko było w jak najlepszym porządku! Bardzo polecam!


 
 

Michal
Dodano: 2017-01-09
Pobyt od: 2017-01-06 do 2017-01-08 IP: x.172.237.141
 
 
    

Miejsce godne polecenia. Bardzo pomocni i sympatyczni gospodarze. Pokoje czyste i zadbane. Dobra lokalizacja. Mysle ze jeszcze tam wrocimy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-01-09 13:32:44
Dziękujemy:) Pozdrawiamy i zapraszamy:)
 
 

Sylwia
Dodano: 2016-12-16
Pobyt od: 2016-12-08 do 2016-12-11 IP: xx.159.183.8
 
 
    

Bardzo dobre warunki,tanio ,czysto i ładnie urządzone pokoje z aneksami przemili gospodarze, uczynni, życzliwi, rodzinna atmosfera, bardzo czysto. Dobra baza wypadowa do Zakopanego, blisko przystanki autobusowe, sklep, karczmy, wyciągi. Szczerze polecam.


 
 

Marek
Dodano: 2016-10-23
Pobyt od: 2016-09-24 do 2016-10-02 IP: xx.47.9.23
 
 
 

Bardzo dobre miejsce na wypoczynek. Doskonała baza wypadowa do organizowania wycieczek krajoznawczych i wysokogórskich. Blisko dobrze zaopatrzony sklep oraz Karczma z dobrym menu. Pokoje bardzo przytulne i zadbane z pięknymi widokami na Tatry. Gospodarze życzliwi. Polecam pobyt w tym miejscu.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-10-24 11:33:41
Dziękujemy panie Marku za opinie. Oczywiście zapraszamy i pozdrawiamy :)

Opinie 1-10 z 31

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie