Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Pokoje "u Paliderki" - 600 metrów od Zakopanego.Wolny termin na weekend Majowy.

Adres obiektu Kasprowicza 71A, 34-520 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 27 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 4.9
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 27

 
 

Jankowscy
Dodano: 2016-08-21
Pobyt od: 2016-08-17 do 2016-08-19 IP: x.174.126.74
 
 
    

Polecamy gorąco było naprawdę cudownie i bardzo miło:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-21 18:11:59
Dziękujemy i oczywiście zapraszamy:)
 
 

A,M,K,B
Dodano: 2016-08-17
Pobyt od: 2016-08-08 do 2016-08-14 IP: xx.64.9.145
 
 
    

gorąco polecamy. gospodarze bardzo mili, atmosfera rodzinna.


 
 

Kasia i Sebastian
Dodano: 2016-08-17
Pobyt od: 2016-08-02 do 2016-08-07 IP: xx.135.162.103
 
 
    

Doskonałe miejsce, świetna atmosfera, prezentowana oferta zgodna w 100%, idealne położenie, przemiła właścicielka. Obiekt godny polecenia. Z pewnością zawitamy ponownie!


 
 

Gabriela
Dodano: 2016-08-12
Pobyt od: 2016-08-07 do 2016-08-10 IP: xx.128.8.130
 
 
    

Gorąco polecam. świetne warunki mieszkalne, piękna lokalizacja, bardzo mili gospodarze, wspaniała atmosfera, 100 % zgodności z ofertą


 
 

Justyna
Dodano: 2016-08-09
Pobyt od: 2016-08-05 do 2016-08-07 IP: xx.89.105.164
 
 
    

Polecam, miło i przyjemnie. Gospodarze super !!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-09 20:44:03
Dziękujemy za opinię,pozdrawiamy cieplutko i oczywiście zapraszamy :)
 
 

Paweł Góra
Dodano: 2016-08-03
Pobyt od: 2016-07-31 do 2016-08-03 IP: xxx.146.73.163
 
 
  

Serdecznie polecam - bardzo mili właściciele


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-04 08:25:05
Dziękujemy za opinie:) i zapraszamy ponownie :)
 
 

G
Dodano: 2016-07-31
Pobyt od: 2016-07-20 do 2016-07-31 IP: xx.2.86.155
 
 
   

Gorąco polecam , mili i życzliwi właściciele , bardzo gościnni , dobra obiektu .


 
 

danuta
Dodano: 2016-07-15
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-15 IP: xxx.197.97.83
 
 
    

super miejsce,wszędzie blisko,w pobliżu karczma z wspaniałym jedzeniem,wcale niedrogo,pokoje czyste,mili gospodarze,polecam to miejsce ,ja na pewno wrócę za rok,dziękujemy pani Moniko:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-15 13:58:34
Dziękujemy za opinię,pozdrawiamy cieplutko i oczywiście zapraszamy :)
 
 

danuta
Dodano: 2016-07-15
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-14 IP: xxx.197.97.83
 
 
    

dobra baza wypadowa, wszędzie blisko ,pieszo można dojść do Zakopanego,Pokoje czyste,polecam


 
 

Agnieszka Adam Nati :)
Dodano: 2016-06-20
Pobyt od: 2016-06-06 do 2016-06-10 IP: xx.77.12.51
 
 
   

Bardzo sympatyczni wlasciciele:) obiekt godny polecenia :) piekny widok na gory i Giewont:) napewno wrocimy:))


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-06-22 11:44:39
Dziękujemy i zapraszamy ponownie:):):)

Opinie 11-20 z 27

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie