Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje "u Paliderki" - 600 metrów od Zakopanego.

Adres obiektu Kasprowicza 71A, 34-520 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 30 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 4.9
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-30 z 30

 
 

danuta
Dodano: 2016-07-15
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-15 IP: xxx.197.97.83
 
 
    

super miejsce,wszędzie blisko,w pobliżu karczma z wspaniałym jedzeniem,wcale niedrogo,pokoje czyste,mili gospodarze,polecam to miejsce ,ja na pewno wrócę za rok,dziękujemy pani Moniko:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-15 13:58:34
Dziękujemy za opinię,pozdrawiamy cieplutko i oczywiście zapraszamy :)
 
 

danuta
Dodano: 2016-07-15
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-14 IP: xxx.197.97.83
 
 
    

dobra baza wypadowa, wszędzie blisko ,pieszo można dojść do Zakopanego,Pokoje czyste,polecam


 
 

Agnieszka Adam Nati :)
Dodano: 2016-06-20
Pobyt od: 2016-06-06 do 2016-06-10 IP: xx.77.12.51
 
 
   

Bardzo sympatyczni wlasciciele:) obiekt godny polecenia :) piekny widok na gory i Giewont:) napewno wrocimy:))


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-06-22 11:44:39
Dziękujemy i zapraszamy ponownie:):):)
 
 

Ewelina z Rodziną ( Lublin)
Dodano: 2016-05-31
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xxx.221.122.0
 
 
   

Wszystko super, extra!!! Bardzo sympatyczni gospodarze, miła atmosfera, wszędzie blisko-i do sklepu, i do apteki, i do karczmy z dobrym i niedrogim jedzeniem. Kawałek korków na Zakopiance można objechać osiedlowym skrótem; -) wyposażenie w zupełności wystarczało:-) Dziękujemy za gościnę, szczerze polecamy obiekt, a my wybierając się na urlop w stronę Zakopanego na pewno zawitamy do Państwa jeszcze nie raz:-))))


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-06-01 10:08:07
Dziękujemy ślicznie i zapraszamy ponownie sympatycznych gości :)
 
 

StykMan
Dodano: 2016-02-24
Pobyt od: 2016-02-01 do 2016-02-21 IP: xxx.128.229.8
 
 
    

polecam wszystko dopięte na ostatni guzik po prostu zaje Biście


 
 

Hata
Dodano: 2016-02-23
Pobyt od: 2016-01-04 do 2016-01-15 IP: xx.67.205.112
 
 
    

Gorąco polecam. Czysto,miła atmosfera,blisko wyciągu.Dużo miejsc do spacerów. TANIO i atrakcyjnie. POLECAM !!!!!


 
 

Andrzej i Michalina
Dodano: 2016-02-18
Pobyt od: 2016-02-12 do 2016-02-16 IP: xx.233.157.177
 
 
    

Bardzo miła atmosfera, gospodarze życzliwi i uprzejmi. Zgodność z opisem w 100% prawidłowa, po przeciwnej stronie ulicy Karczma Rąbanica w której można bardzo dobrze zjeść w rozsądnej cenie. Sklep spożywczy 2 min od miejsca zamieszkania, nieopodal znajduje sie znany stok narciarski Harenda. Blisko do centrum Zakopanego, możliwość dojazdu autobusem. Razem z moją dziewczyną jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i serdecznie polecamy każdemu! :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-02-19 12:19:36
Dziękujemy, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie:)
 
 

Sebastian ze stolicy
Dodano: 2016-02-10
Pobyt od: 2016-02-05 do 2016-02-07 IP: xx.2.78.99
 
 
   

Gorąco polecam każdemu sam wrócę z dziewczyną nie raz


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-02-11 12:46:21
Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie:)
 
 

alicja
Dodano: 2016-01-07
Pobyt od: 2015-12-25 do 2016-01-02 IP: xx.175.132.10
 
 
    

dobra lokalizacja , wspaniała atmosfera i sympatyczni ludzie -polecam!!:)


 
 

Marek
Dodano: 2015-12-17
Pobyt od: 2015-12-10 do 2015-12-15 IP: xxx.207.151.187
 
 
   

Ciekawa okolica, blisko do wyciągu narciarskiego na Harendzie. Do Zakopanego bardzo blisko, często kursujące busy. Polecam


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-12-17 16:08:52
DZIĘKUJEMY ZA MIŁE SŁOWA I ZAPRASZAMY PONOWNIE:)

Opinie 21-30 z 30

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie