Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Pokoje "u Paliderki" - 600 metrów od Zakopanego.Wolny termin na weekend Bożego Ciała

Adres obiektu Kasprowicza 71A, 34-520 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 28 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 4.9
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Ula
Dodano: 2017-01-28
Pobyt od: 2017-01-20 do 2017-01-22 IP: xx.11.194.11
 
 
    

Gorąco polecam pokoje u Paliderki!! :) Świetnie przygotowane pokoje :) Czyściutko, przyjemnie i cieplutko :) Spędziliśmy świetny pełen emocji weekend :D powrót każdego mroźnego wieczoru do ciepłego, ogrzanego pokoju u Paliderki - coś pięknego :) Pozdrawiamy gorąco sympatycznych gospodarzy! :) Ula i Krzysiu ;)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-01-30 09:59:06
Dziękujemy za miłe słowa i również dziękujemy i pozdrawiamy:):):)
 
 

Beata i Daniel z Jezioran
Dodano: 2016-09-01
Pobyt od: 2016-08-28 do 2016-09-01 IP: xx.254.161.117
 
 
    

Byliśmy tam z mężem koniec sierpnia gospodarze bardzo mili i pomocni . Punkt super blisko wszędzie my jeszcze tam na pewno wrócimy . W takiej cenie polecam sama jechałam i myślałam że za te pieniądze będzie tragedia ale jest super pokoje przytulne i czyste wygodne . Tak więc gorąco polecamy i pozdrawiamy gospodarzy


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-09-01 15:00:47
Dziękujemy:)Pozdrawiamy i zapraszamy:):):)
 
 

Sylwia i Grzegorz
Dodano: 2016-08-28
Pobyt od: 2016-08-14 do 2016-08-18 IP: xx.47.44.104
 
 
    

Świetne miejsce do wypoczynku, znakomity dojazd komunikacją publiczną do centrum Zakopanego, blisko wyciąg narciarski Harenda, sklep, karczma z pysznym menu. Gospodarze bardzo mili, rozmowni, pokoje czyste i bardzo zadbane z pięknym widokiem na góry. Szczerze polecamy pobyt w tym miejscu.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-29 19:11:57
Dziękujemy, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)
 
 

Sylwia
Dodano: 2016-08-27
Pobyt od: 2016-08-13 do 2016-08-19 IP: xxx.146.131.47
 
 
    

Świetne miejsce na wypoczynek. Pokoje bardzo czyste, zadbane. Dom położony w świetnym miejscu, blisko karczma, przystanek i sklep. Okolica super z widokiem na Giewont. Gospodarze życzliwi i pomocni. Polecam! Dziękujemy za gościnę :-)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-29 19:10:29
Dziękujemy Pani Sylwio :) I zapraszamy ponownie :)
 
 

Kasia i Sebastian
Dodano: 2016-08-25
Pobyt od: 2016-08-02 do 2016-08-07 IP: xx.135.162.103
 
 
    

Świetne miejsce i doskonałe położenie. W pobliżu karczma, sklep, przystanek autobusowy. Oferta zgodna w 100%. Idealne miejsce do wypoczynku. Miła atmosfera i urocza gospodyni. Polecamy wszystkim z całego serca! Do zobaczenia wkrótce!


Kasia i Sebastian - opinia o obiekcie Pokoje
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-25 12:21:22
Dziękujemy:)Do zobaczenia:):):)
 
 

Jankowscy
Dodano: 2016-08-21
Pobyt od: 2016-08-17 do 2016-08-19 IP: x.174.126.74
 
 
    

Polecamy gorąco było naprawdę cudownie i bardzo miło:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-21 18:11:59
Dziękujemy i oczywiście zapraszamy:)
 
 

A,M,K,B
Dodano: 2016-08-17
Pobyt od: 2016-08-08 do 2016-08-14 IP: xx.64.9.145
 
 
    

gorąco polecamy. gospodarze bardzo mili, atmosfera rodzinna.


 
 

Kasia i Sebastian
Dodano: 2016-08-17
Pobyt od: 2016-08-02 do 2016-08-07 IP: xx.135.162.103
 
 
    

Doskonałe miejsce, świetna atmosfera, prezentowana oferta zgodna w 100%, idealne położenie, przemiła właścicielka. Obiekt godny polecenia. Z pewnością zawitamy ponownie!


 
 

Gabriela
Dodano: 2016-08-12
Pobyt od: 2016-08-07 do 2016-08-10 IP: xx.128.8.130
 
 
    

Gorąco polecam. świetne warunki mieszkalne, piękna lokalizacja, bardzo mili gospodarze, wspaniała atmosfera, 100 % zgodności z ofertą


 
 

Justyna
Dodano: 2016-08-09
Pobyt od: 2016-08-05 do 2016-08-07 IP: xx.89.105.164
 
 
    

Polecam, miło i przyjemnie. Gospodarze super !!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-09 20:44:03
Dziękujemy za opinię,pozdrawiamy cieplutko i oczywiście zapraszamy :)

Opinie 1-10 z 16

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie